Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

El Club Social Tu Tries sensibilitza sobre salut mental en 1a persona a escoles i universitats

tutries_escoles

El Club Social Tu Tries, gestionat per la Fundació Salut Mental Catalunya a Mataró, realitza un projecte comunitari psicoeducatiu en el que les persones amb problemes de salut mental, usuàries del Club, expliquen la seva història de vida i aspectes relacionats amb la salut mental a estudiants i universitaris. Es tracta de sensibilitzar sobre salut mental en primera persona.

Els principals objectius del projecte són:

  • Fomentar actituds de compromís, responsabilitat i treball en equip
  • Fomentar l’autonomia
  • Potenciar les habilitats socials i comunicatives
  • Augmentar l’autoestima
  • Potenciar valors d’utilitat i competència
  • Trencar estigmes vers les enfermetats mentals
  • Informar i sensibilitzar a la població sobre les enfermetats mentals

Els tallers i xerrades van dirigits a joves de 13 a 24 anys, una de les franjes d’edat on més incidència tenen els problemes de salut mental i l’aparició del primer trastorn, per la qual cosa la informació i prevenció són fonamentals, també en el cas del consum de tòxics, que va sovont lligat als problemes de salut mental.

tutries_escoles2 tutries_escoles3