Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

AMMFEINA SMC trasllada a la consellera Bassa el seu posicionament sobre un nou model d’inclusió laboral

Dolors Bassa

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies (TASF), Dolors Bassa, va reunir-se el passat dia 7 de desembre amb representants d’AMMFEINA Salut Mental Catalunya per conèixer la bateria de propostes que l’Associació ha treballat relatives a la dinamització i manteniment de les contractacions laborals de les persones amb un diagnòstic de salut mental i en particular, per aquelles que ho tenen especialment difícil per accedir-hi.

En particular, la reunió es va centrar en tres línies prioritàries: el mercat laboral protegit, el mercat laboral obert i el Pla Integral de Salut Mental i Addiccions.

La reunió va comptar també amb el Secretari d’Afers Socials i Famílies, Francesc Iglesias. Per part d’AMMFEINA SMC hi van acudir, la presidenta, Marta Mateu; el vicepresident, Enric Cardús i el coordinador institutcional, Leandro Tacons.