Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

L’escultor Jorge Egea col·labora amb Salut Mental Catalunya amb la samarreta de la seva obra Apollon

Younes Ben (esquerra) i Jorge Egea entreguen els diners recaptats a Gemma Marcet i Carles Coarasa, de SMC.

Younes Ben (esquerra) i Jorge Egea entreguen els diners recaptats a Gemma Marcet i Carles Coarasa, de SMC.

L’escultor Jorge Egea ha col·laborat amb Salut Mental Catalunya (SMC) amb una iniciativa solidària al voltant de la seva darrera obra Apollon. L’artista va aprofitar la presentació de la nova escultura, que es va fer el 26 d’octubre a Barcelona, per anunciar la seva col·laboració i recollir diners pels projectes de SMC a través de la venda d’unes galetes solidàries. El gerent de SMC, Carles Coarasa, va agrair a l’acte la col·laboració i va explicar la tasca que SMC porta a terme des de fa 20 anys.

La col·laboració de Jorge Egea al voltant de l’escultura Apollon inclou també com a part central la venda d’una samarreta que destinarà part dels seus beneficis als nostres projectes per millorar l’atenció dels milers de persones i famílies amb problemes de salut mental que reprsentem.

Des de SMC volem agraïr a Jorge Egea i a tota l’organització la seva col·laboració, en especial a Younes Ben, per convidar-nos a la presentació de la magnífica escultura Apollon i donar suport a les persones amb problemes de salut mental. I a tots els assistents que van col·laborar amb la compra de les galetes i samarretes solidàries!

Podeu seguir comprant samarretes en aquest enllaç.

Gràcies per donar-nos veu i sumar-vos a la nostra lluita, sovint invisible.

Si voleu més informació sobre les nostres activitats i com col·laborar amb nosaltres, visiteu la nostra web o apunteu-vos al nostre newsletter.

I us esperem a tots al concert del proper dia 21 de novembre: Tornado, Òpera i Aires Mediterranis amb Haythem Hadhiri, que es farà a Santa Maria del Pi a benefici de SMC.