Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

AMMFEINA SMC s’integra en un Grup de Treball sobre Models de Col·laboració Público-Social

ammfeina_confe_gruptreball

Llum verda al grup de treball sobre Models de Col·laboració Público Social, promogut per La Confederació. Més d’una vintena de representants d’entitats del Tercer Sector van escenificar el dia 3 de novembre la posada en marxa d’aquest grup, del qual AMMFEINA Salut Mental Catalunya (SMC) n’és membre.

En aquest espai de treball es pretén avançar en la promoció de models de concertació i contractació pública de serveis d’atenció a les persones. Entre els seus objectius principals hi figuren:

  •  El seguiment de les iniciatives legislatives entorn la concertació i la contractació pública de serveis d’atenció a les persones.
  • L’elaboració de propostes i la identificació de models adequats al Tercer Sector Social.
  • La identificació de bones i males pràctiques en aquest àmbit.
  • La participació en l’estratègia d’incidència política de La Confederació en aquesta qüestió

Entre els participants del Grup hi ha representants de l’Associació empresarial d’economia social DINCAT, Creu Roja Catalunya, Cooperatives d’Iniciativa Social, Entitats Catalanes d’Acció Social, CAE, , Fundació Pere Tarrés i Patronal ECOM, entre d’altres.

Aplicar objectius socials a la contractació pública

La participació en aquest espai complementa les iniciatives que AMMFEINA SMC ha impulsat en col·laboració amb entitats del sector alineades amb els seus objectius i continguts estratègics. Una d’elles, la promoció de la contractació pública inclusiva.

El passat mes de maig  es llançava la ‘Guia pel foment d’una Contractació Pública Inclusiva’, desenvolupada per Ammfeina SMC, l’Associació Empresarial d’Economia Social Dincat, el Clúster Créixer i la Federació Allem.

En aquests espai de treball hi participaran representant a AMMFEINA SMC tres dels seus membres de Junta Directiva.