Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

El sector de la salut mental lamenta que el Parlament no hagi arribat a un acord per aprovar els pressupostos

Parlament

El sector de la salut mental lamenta que els Grups parlamentaris no hagin estat capaços d’arribar a un acord per aprovar el Projecte de Llei de Pressupostos de la Generalitat per al 2016.

Davant de la situació d’emergència social que viu el país i de la persistència d’una conjuntura econòmica desfavorable que ha agreujat la situació de vulnerabilitat de les persones amb especials dificultats, entre elles, les persones amb trastorn mental, el sector considera que aquesta manca de consens eixampla l’escletxa de la desigualtat i causa més perjudicis en la igualtat de drets i oportunitats d’aquest grup de població.

El sector de la salut mental alerta dels riscos de mantenir un any més uns pressupostos que no reverteixen l’efecte acumulat de les retallades i on la inversió en polítiques socials segueix estant per sota de les necessitats reals de la ciutadania. Per això, insta els agents a treballar conjuntament per construir un país més social i just, que permeti a les entitats impulsar polítiques més ambicioses i estables a través de la concertació de polítiques públiques.

El sector de salut mental és ampli i divers a Catalunya. Les entitats signants són:

logos