Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

El Club Social Egara de la Fundació col·labora amb l’hort urbà de Torre-sana a Terrassa

hortEgara

El Club Social Egara de Terrassa, un dels 6 de la Fundació Salut Mental Catalunya (SMC), ha començat un nou projecte en el que col·labora amb l’hort comunitari amb l’associació de veïns de Torre-sana, un barri de Terrassa. El terreny es troba al carrer Camí dels Monjos, al costat del cementiri, i compta amb la participació de 6 persones del CS Egara, que aniran 1 o 2 dies a la setmana a l’hort per fer regar, conrear i recollir els aliments.

El projecte de l’hort de Torre-sana s’emmarca dintre del programa de l’Ajuntament de Terrassa, “Conreant Terrassa“, i permetrà produir tomàquets, cogombres, pebrots i altres productes, que els col·laboradors del CS Egara aprofitaran pel taller de cuina que fan al Centre Cívic Montserrat Roig.