Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Ens sumem al condol de l’associació La Noguera per la mort de Lluís Moreno

asmlanoguera

Des de la Federació Salut Mental Catalunya lamentem la mort del Lluís Moreno Vilalta, que ens va deixar el 18 d’abril a l’edat de 60 anys. Ex-president de l’associació Salut Mental La Noguera, Lluís Moreno era el marit de l’escriptora, pintora i activista de la salut mental, Mercè Torrentallé, a la qual acompanyem en aquests moments difícils.

En aquest moments, fem nostres les paraules que el president de la Federació, Israel Molinero, va fer arribar a Mercè:

“Estic convençut que en Lluís serà sempre amb nosaltres i no deixarà de lluitar per la salut mental. El seu tarannà afable però lluitador quedarà una mica en tots i totes els que formem aquesta gran família. En Lluís ha estat un gran actiu de la nostra entitat i el recordarem sempre.

Volem posar en valor la seva tasca per la millora de la salut mental de la comarca, les Terres de Lleida i el país”.

Per últim volem compartir amb vosaltres, una imatge del Lluís que ens ha fet arribar la seva família, i l’obra de Mercè Torrentallé que acompanyava l’esquela del Lluís:

lluismoreno quadre

HOMENATGE A LLUÍS MORENO

Des de L’Associació Salut Mental La Noguera i el Club Social El Porxo, volem rendir un petit homenatge a Lluís Moreno, una persona que ens ha deixat fa poc i que ha sigut tan important per la nostra entitat.

Recordar amb unes petites línies algunes de les coses que va fer per nosaltres, a banda de ser un dels impulsors en la creació de l’Associació volem donar-li el reconeixement que es mereix en totes les accions que va fer per la salut mental a les terres de Lleida.

Una persona compromesa amb tot el que tenia a veure en la defensa dels drets de les persones afectades de problemes de salut mental, tenint en compte les dificultats i entrebancs que sempre han anat sorgint.

Ha tingut una llarga trajectòria emmarcada per la lluita contra l’estigma vers les malalties mentals.

Agraïm tota la seva tasca, dedicació i esforç. El Lluís és de les persones que quan no hi són es troben a faltar per què han estat i han de ser un referent a seguir, ha estat una pèrdua trista i costarà de superar, no només per les persones que formem la nostra entitat sinó per totes les persones involucrades en la salut mental del territori. A la nostra societat falten persones amb l’empenta i l’optimisme del Lluís

 ASSOCIACIÓ SALUT MENTAL LA NOGUERA