Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Èxit rotund de la campanya de micromecenatge de la Fundació MAP

hortammfeina

La recaptació popular que va engegar la Fundació MAP a mitjans de gener per aconseguir noves eines i un hivernacle pels horts inclusius que el Servei de Prelaboral va superar un 45% les expectatives inicials. Així, dels 1.557 euros que l’entitat pretenia assolir durant els 40 dies que va durar la campanya, finalment se’n van aconseguir 2.265.

L’èxit del micromecenatge es degut a les 116 aportacions que han realitzat 111 donants, entre els que s’hi compten escoles, alumnes, pares i mares, particulars diversos i empreses petites, mitjanes i grans del Ripollès.

Els diners permetran a la Fundació MAP comprar encara més material (eines i un hivernacle més gran) pel projecte dels horts urbans de l’entitat on, enguany, es treballa amb 500 alumnes, de 3 a 12 anys, de 7 escoles del Ripollès.

A partir d’ara l’entitat anirà informant de l’adquisició del material i del resultat del treball amb l’hivernacle a través dels seu canals de difusió: web i xarxes socials.