Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

El Col·legi Oficial de Psicologia ofereix una Psicoxarxa solidària per a persones sense recursos

copc_logo

La Psicoxarxa solidària del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) neix en el context de la difícil situació socioeconòmica en la que ens trobem, i que està tenint com a conseqüència, grans desequilibris, amb un impacte en les estructures, els valors i les persones. En especial en les més vulnerables.

Són molts els professionals de la Psicologia que, de forma espontània han tingut iniciatives solidàries i el COPC se suma a aquestes iniciatives, creant una xarxa de psicòlegs col·legiats que, de manera solidària, ofereixen atenció psicològica a les persones amb pocs recursos econòmics.

La Psicoxarxa Solidària ofereix, a través dels professionals i projectes inscrits -en els quatre territoris i en diferents idiomes-, diferents tipus de serveis d’atenció psicològica, des dels diversos àmbits d’intervenció de la Psicologia i de les diferents orientacions professionals.

Si estàs interessat a participar en aquest projecte solidari o vols més informació, ho pots fer accedint a aquest link.