Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Arep compta amb la cessió per part de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya de cinc pisos

AREPnoulogo

Des del dia 28 de setembre, Arep (Associació per a la rehabilitació de les persones amb malaltia mental) compta amb la cessió per part de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, a través de la Fundació Privada Hàbitat3, de cinc pisos d’inclusió situats a un edifici d’un total de 32 habitatges, destinats tots ells a diferents entitats socials.

Es tracta d’un edifici que ha estat ocupat de manera il·legal durant 6 anys, provocant importants alteracions en la vida del barri.

Amb el nou projecte s’ofereix l’oportunitat d’un habitatge digne a persones amb necessitats socials, i es contribueix a la convivència en harmonia del veïnat.

Per tal d’evitar noves ocupacions, els nous inquilins han hagut de traslladar el seu lloc de vida en un temps rècord i, tot i el gran suport donat per la nostra entitat, cal destacar la gran capacitat que han demostrat en la gestió d’una situació tan estressant com l’exposada.

Un total de sis persones vinculades a l’Arep es troben ja vivint a Sant Eloi.