Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

El Parlament aprova per unanimitat la garantia i l’estabilitat de l’atenció integral a les persones amb trastorns mentals i addiccions

unanimitat

El dia 23 de juliol, en el darrer ple del Parlament de Catalunya d’aquesta legislatura, es va aprovar amb la votació favorable de tots els grups parlamentaris el suport a la continuïtat del Pla Integral de Salut Mental i Addiccions.
Aquesta és una fita important que garanteix el compromís de tots els partits per donar continuïtat al treball interdepartamental del Pla Integral i a la coordinació necessària des de Presidència per a la consecució dels objectius marcats en la millora de l’atenció a la salut mental de les persones que pateixen alguna problemàtica de salut mental i de les seves famílies.
El Pla Integral és fruit del treball conjunt i el consens entre el Govern, les associacions de persones amb problemes de salut mental i de familiars i de les entitats proveïdores de serveis.
Disposeu de més informació i podeu consultar el document aquí.