Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Fundació Joia és guardonada amb la Placa al treball President Macià

placamaciaJoia

Fundació Joia ha estat guardonada amb la Placa Francesc Macià de la Generalitat de Catalunya en la categoria de Foment de la Creació de Llocs de Treball. El Govern ha acordat concedir la Medalla al treball President Macià 2015 a 16 persones i la Placa al treball President Macià 2015 a 5 empreses i entitats amb seu a Catalunya.

Aquests guardons reconeixen persones treballadores i empreses pels seus mèrits laborals i la seva contribució a l’impuls de l’economia catalana. També són un reconeixement a les persones treballadores i empreses que s’han distingit per la seva dedicació, constància i esperit d’iniciativa en el treball, i a les empreses i entitats que han adoptat millores i iniciatives de progrés en l’ordre laboral. Els guardons, oberts a qualsevol persona o entitat, es van crear el 1938.

L’acte de lliurament dels guardons es va fer el dia 8 de juliol al Palau de la Generalitat de Catalunya, en un acte al qual van assistir els dos codirectors de la Fundació i també una representació de l’entitat formada pel director gerent d’Apunts i les persones gestores transversals.

Enllaç relacionat:

Fundació Joia