Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Condol per la mort del president de Sol del Solsonès, Enric Serra

solsolsones

El president de Sol del Solsonès, Associació de familiars de malalts mental i drogodependents, Enric Serra i Mayà va morir dimarts 21 a l’edat de 78 anys. El comiat es farà des d’avui dimecres 22 a les 12 al tanatori de Solsona i demà dijous 23 a les 11 del matí serà l’enterrament a la Catedral de Solsona.

Des de la Federació volem donar la nostra mostra de condol en nom de la nostra Junta Directiva, de l’equip professional i de totes les entitats que representem, així com el reconeixement a la feina feta per Enric Serra en favor de la salut mental i de les persones amb problemes d’addiccions a Solsona.