Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Atrapalo col·labora en el Programa Oci i Cultura per afavorir la integració social de les persones amb trastorn

atrapalo

El Programa d’Oci i Cultura de la Federació Salut Mental Catalunya és una iniciativa que té l’objectiu de facilitar que les persones amb trastorn mental puguin tenir accés i participar d’activitats culturals i lúdiques, com una manera d’afavorir així la seva integració social i el seu procés de recuperació. Aquest programa està obert a qualsevol Club Social o altres programes d’oci estructurat d’una entitat federada. Al 2015 s’han beneficiat 98 persones amb problemes de  salut mental de la nostra xarxa.

Un centenar de persones que s’han beneficiat del projecte “Oci Social” que Atrapalo ofereix amb la cessió d’entrades per a teatres i museus a entitats socials. Una iniciativa que ha beneficiat a 420 persones durant el 2015, gràcies a més de 10 espectacles, com l’obra teatral “Cremat” al Teatre Apolo, al qual van assistir usuaris del Club Social Espai 3 de Cornellà de la Fundació Salut Mental Catalunya.

Enllaç relacionat:

Projecte “Oci Social” d’Atrapalo