Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

El periodista Àlex Castells et convida a córrer amb ell la Marató de Barcelona per la salut mental

alexmarato

COL·LABORA AMB LA MARATÓ PER LA SALUT MENTAL

La Marató de Barcelona del proper 15 de març també correrà per la salut mental. I ho farà gràcies a la iniciativa del periodista de TV3 Àlex Castells, que col·labora amb la Federació Salut Mental Catalunya per recaptar fons en favor de les persones amb problemes de salut mental i de les seves famílies.

L’objectiu és arribar als 4.200 euros, un per cada metre dels recorreguts de la marató (42,195 km), a través de les microdonacions que es poden fer a través de la web solidari que Mi grano de arena ha posat en marxa amb motiu de la Marató de Barcelona, una prova, com d’altres curses, on cada vegada més persones sumen al seu esforç un repte solidari, en favor d’alguna entitat social o bona causa.

Des de la Federació Salut Mental Catalunya volem donar a les gràcies a Àlex pel seu suport a la nostra feina i us animem a tots i totes a col·laborar amb la vostra aportació, per petita que sigui, i a donar-la a conéixer i compartir-la entre coneguts, amics i familiars a les xarxes socials, amb el correu electrònic o amb el boca orella.

Moltes gràcies!

Enllaç relacionat:

Fes la teva aportació a la Marató per la salut mental d’Àlex Castells