Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Saräu posa en marxa un taller d’expressió creativa per a mares i dones cuidadores

sarau_logo

L’Associació d’Oci Inlusiu, Saräu, comença un taller que vol que sigui espai on les dones siguin les protagonistes. Et proposem un espai per a tu, per dedicar-te a tu mateixa i per sentir-te acompanyada per altres dones amb els qui puguis compartir experiències divertides i emocionants. Hi haurà oportunitat d’explorar diverses formes d’expressió a través de la pintura, escultura, dansa i moviment, escriptura, fotografia, teixit i més! No es requereix cap coneixement previ per participar, cadascuna tindrà oportunitat per anar al seu ritme.

Els tallers es faran els dijous als matí (10-12h) al local de Saräu al centre de Barcelona (carrer Correu Vell, 8) i estaran dirigits per Florence Tessier. Les inscripcions i consultes es poden fer al correu creatiu@sarau.org

Enllaç relacionat:

Saräu