Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Regala salut mental, litografies solidàries amb les persones amb trastorn i les seves famílies

artelista

Regala salut mental” és un projecte solidari de la Fundació Salut Mental Catalunya, antiga Fundació Funamment, en col·laboració amb Artelista, botiga on line especialitzada en la venda i subhasta d’obre d’art. Enric Ansesa, Joan Barbarà, Simó Busom, Gustau Carbó Berthold, Lourdes Fisa, Antonio Hervás Amezcua, Concha Ibáñez, Amèlia Riera i Jaume Rocamora posen el seu art al servei de les persones amb trastorn mental.

El projecte està comissionat per Josep Maria Cadena, periodista i un dels crítitcs d’art més reconeguts del nostre país, i consta de nou obres realitzades mitjançant procediment calcogràfic amb planxes de 24 per 32 cm com a màxim i 10 per 10 cm com a mínim, estampades en paper de 36 per 50 cm fet a mà i amb marca en relleu de la Fundació Funamment per donar més presència i singularitat a les obres.

Les obres es poden adquirir per separat al preu de 180 euros o la carpeta sencera de les nou litografies, al preu de 1.400. L’enviament és gratuït. Els diners recaptats es destinaran a millorar l’atenció i recuperació de les persones de problemes de salut mental que són usuaris dels serveis i projectes de la Fundació SMC, com ara Clubs Socials, programes d’acompanyament a domicili i sortides respir.

Enllaç relacionat:

Regala salut mental

 

Puedes ver mis obras y mucho más en