Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Conferència “Sobre dignitat, qualitat de vida i salut mental: reflexions des de l’ètica”

salmensa

Salut Mental Sabadell va organitzar el passat dissabte 18 d’octubre una conferència a càrrec de Begoña Roman,  Catedràtica de Filosofia i professora d’ètica de la Universitat de Barcelona, que va tenir lloc al Casal Pere Quart. La xerrada va tractar sobre un tema força controvertit com és el de la “Dignitat, Qualitat de vida i Salut mental”. Des de l’associació de Sabadell valoren que els assistents van poder escoltar i debatre unes idees molt enriquidores que, sens dubte, seran de gran utilitat alhora d’aplicar-les a la gestió personal i professional de situacions relatives al tema. Els presents van concloure que és un tema de gran importància, que condiciona tota la pràctica assistencial i de suport a les persones i del que, sens dubte, en cal seguir aprofundint.

Aquest acte s’emmarca en els actes de commemoració del 20è aniversari de la fundació de Salut Mental Sabadell, el 10è aniversari de la creació de La Xamba, i la inauguració de la nova seu , que s’han organitzat des del mes d’ abril a octubre.

Enllaç relacionat:

Salut Mental Sabadell