Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Busquem una persona voluntària per fer el vídeo del Dia Mundial de la Salut Mental (11 octubre, Igualada)

videoDM

ENVIAR MAIL PER OFEREIR-SE COM A VOLUNTARI/ÀRIA PER FER EL VÍDEO DEL DIA MUNDIAL DE LA SALUT MENTAL 2014

La Federació Salut Mental Catalunya (SMC) cerca una persona voluntària per realitzar el vídeo de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, que es farà el dissabte 11 d’octubre, durant el matí i la tarda, al Parc de l’Estació Vella d’Igualada.

La persona voluntària haurà de enregistrar amb el seu equip les imatges de la celebració del Dia Mundial, durant el matí i la tarda, i editar després el vídeo en format per ser penjat al canal de Youtube de la Federació SMC, per entregar-lo a la Federació a finals del més d’octubre.

Les persones interessades podeu enviar-nos un mail amb les vostres dades de contacte (nom i cognoms, telèfon i mail de contacte) en aquest enllaç. Envieu-nos l’enllaç per poder veure algun vídeo que hagueu fet per tenir-ho en compte a l’hora de seleccionar a la persona per la col·laboració.

A continuació podeu veure el vídeo de la edició del Dia Mundial de la Salut Mental 2013:

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Enllaç relacionat:

Enviar mail per ofereir-se com a voluntari/ària per fer el vídeo del Dia Mundial de la Salut Mental 2014