Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

VI Nit Literària i Musical de la Vall de Nord, de Sol del Solsonès

solsolsones

Sol del Solsonès, Associació de familiars de malalts mental i drogodependents, va organitzar el passat dissabte 30 d’agost la sisena edició de la Nit Literària i Musical de la Vall de Nord, que va comptar amb la col·laboració dels municipis de Sant Llorenç de Morunys, La Coma i la Pedra i Guixers. La vetalla va comptar amb la col·laboració en tasques organitzatives del Club de Jubilats Arcada i amb l’actuació de la Coral de Sant Llorenç.

Totes persones que van intervenir en el programa d’actuacions de poesia, gimnàstica, música i cant, totes de caràcter solidària amb la salut mental i les addiccions, van rebre un obsequi el·laborat amb ceràmica pels usuaris del Club Social del Sol del Solsonès.

Enllaç relacionat:

Pàgina web de Sol del Solsonès