Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Ricard Mira, distingit com a Mestre Artesà Escultor per la Generalitat

miraparla

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha lliurat el dia 7 de juliol el guardó de Mestre Artesà Escultor a l’artista de Martorelles Ricard Mira. Es tracta de la màxima distinció que atorga la Generalitat de Catalunya “als artesans que han destacat de manera excepcional en l’exercici de la seva professió, amb una trajectòria professional acreditada”. Cada any n’atorguen uns quinze a diferents branques de l’artesania.

Aquest reconeixement és fruit de la petició que va fer la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Martorelles a la Generalitat de Catalunya perquè li concedissin a Mira. El president de la Generalitat, Artur Mas, ha donat les gràcies als mestres artesans que hi ha arreu del país perquè, tal i com ha destacat, “no només ajuden a mantenir vius els oficis, amb un caràcter molt innovador, sinó que a més contribueixen a la reactivació econòmica del país”.

Enllaç relacionat:

Pàgina web de Ricard Mira