Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Trobada de bàsquet inclusiu al Guinardó de Barcelona

trobadaarepabasket

El passat 17 de juny es va celebrar una trobada de bàsquet inclusiu organitzada pel Centre de Dia Arep al Complex Esportiu del Guinardó, dins del marc de les trobades que s’emmarquen al grup de promoció del bàsquet gestionat des de la Secció Esportiva, integrada per la Federació Salut Mental Catalunya, l’Associació Pro Salut Mental de Catalunya (ADEMM) i Fòrum Salut Mental.

Durant tot el matí 12 equips formats per unes 50 persones vinculades al Club Social Marianao, Club Social JOIA, Centre Assistencial Emili Mira de Santa Coloma de Gramenet, SRC-CD Dreta de L’Eixample i Centre de Dia Arep van poder gaudir de diferents partits de bàsquet. El format de la jornada va començar amb tres grups de quatre equips cadascú on tothom jugava entre si per passar a una segona fase amb tres grups de quatre equips, formats pels primers, segons, tercers i quarts classificats de la primera fase. Entre les dues fases es va fer un concurs de llançaments de tirs lliures amb dos grups on els guanyadors de cada grup se’n van emportar una pilota de bàsquet.

Tothom va sortir satisfet d’haver pogut compartir tot un matí de bàsquet, on els partits van estar molt disputats i es van poder observar grans jugades i emocionants finals.