Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Lliurament dels premis de la XI edició dels Jocs Florals de la Xarxa de Salut Mental

jocsflorals

Dimecres 18 de juny el Grup CHM Salut Mental, conjuntament amb les entitats integrades a BCN Salut Mental, i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, del Pla Director de Salut Mental i Addiccions i de Salut Mental Catalunya va realitzar l’acte de lliurament dels premis de la XI edició dels Jocs Florals al Centre Cívic Les Corts.

En la categoria de Poesia Visual el guanyador ha estat Raúl Pombo amb l’obra titulada “Silencio” i la menció especial ha estat per a Mª José Canivell amb l’obra titulada “Enfocar”. El premi ha estat atorgat per Josep Aguilar, Membre de la Junta de la Federació Salut Mental Catalunya i de l’Associació de Familiars per la Salut Mental de Nou Barris.

En la categoria de Prosa la guanyadora ha estat Pilar Gómez amb l’obra titulada “El pueblecito con el desde antes de la palabra” i la menció especial ha estat per a Elisenda Pérez amb l’obra titulada “El meu millor estiu”. El premi ha estat atorgat per Àngels Ventura, Consellera de Cultura del Districte de Les Corts.

En la categoria de Poesia la guanyadora ha estat Elisenda Pérez amb l’obra titulada “Un moment de bondat” i la menció especial ha estat per a Clementina Gómez de Dios amb l’obra titulada “¿Y la burra? ¡Al trigo!”. El premi ha estat atorgat per Lluís Lalucat, President i director mèdic del Grup CHM Salut Mental.

Enguany s’han presentat 87 obres de les quals 25 per-tanyen a la categoria de Poesia Visual, 29 de Prosa i 34 de Poesia amb un total de 55 participants, entre els usuaris dels serveis de salut mental de Catalunya. Els guanyadors d’aquesta edició de cadascuna de les categories han obtingut un llibre electrònic.