Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

La Taula de Salut Mental del Garraf es presenta el 6 de maig a Vilanova i la Geltrú

taulagarraf

La Taula de Salut Mental del Garraf és un espai que propicia poder treballar amb tots els agents del territori de forma transversal, fent una detecció immediata dels canvis existents i permetent focalitzar una actuació concreta i eficaç. Per poder dur-ho a terme els propis agents decideixen quins són els objectius a treballar i la metodologia emprada.

La constitució de la Taula es promou des de l’Associació de Familiars i Afectats per Malalties Mentals del Garraf (AFAMMG) i des de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. El projecte sorgeix a finals de l’any 2012 de la necessitat d’identificar quines són les mancances del territori i d’afavorir l’aplicació de les polítiques estratègiques marcades pel Pla de Salut, pel Pla Director de Salut Mental i Addiccions i pel Pla Integral de Catalunya. El seu principal objectiu és potenciar al màxim la participació activa de les persones afectades en una gestió compartida i amb la implicació de tots els agents comarcals que hi participen.

A la presentació del proper 6 de maig participaran:

  • Núria Reig, presidenta de l’Associació de Familiars i Afectats per Malalties Mentals del Garraf (AFAMMG) 
  • Lourdes Oliana, usuària de salut mental
  • Marta Poll, directora de la Federació Salut Mental Catalunya
  • Carlos Carmona, coordinador dels Serveis de Salut Mental del Garraf
  • Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú

Per assistir a la presentació cal enviar un correu electrònic a: afammg@hotmail.com

Enllaç relacionat:

Document d’adhesió a la Taula de Salut Mental del Garraf