Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

“Temps per Tu”, oci per a persones amb discapacitat i descans per a les seves famílies

tempsxtu

“Temps per Tu” ofereix activitats d’oci, aprofitant l’oferta lúdica de la ciutat, per a persones amb discapacitat, de més de 18 anys. També permet a les famílies disposar de temps lliure, mentre els joves i adults participen en activitats lúdiques planificades conjuntament. Aquest programa és ofert pel Programa de Temps i Qualitat de Vida, l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona, el Districte de Sants-Montjuïc i Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials.

El programa és un servei per fomentar la conciliació de la vida laboral, familiar i personal de les famílies cuidadores de persones amb dependència o discapacitat. Coneixedors de les dificultats que en molts casos comporta la cura de les persones amb discapacitats, i partint de la voluntat d’implementar polítiques de suport a les famílies, l’objectiu d’aquest projecte és el d’oferir temps personal a les famílies cuidadores d’aquelles persones que tenen algun tipus de discapacitat física, intel·lectual i/o problemes de salut mental, oferint-los alhora un temps lúdic socialitzador i de qualitat per tots ells i elles, millorant tant la qualitat de vida dels joves com de les seves famílies.

Per accedir al servei es prioritzarà:

  • La seva adequació a les característiques de les persones
  • Les necessitats familiars
  • La proximitat de la llar familiar
  • I la situació econòmica

Informació:

Horari: de 16:30h a 20h
Lloc de trobada: Centre Cultural Albareda
Inici: 22 de març – Dies: dissabtes, cada 15 dies
Per inscriure’s cal entregar la fitxa de sol·licitud al Centre Cultural Albareda (c. Albareda, 22)

Descarregar sol·licitud en català o castellà

La inscripció a l’activitat serà gratuïta, però el beneficiari assumirà el pagament d’aquelles activitats que tinguin un cost associat i el transport.

La inscripció quedarà oberta durant tot el curs mentre quedin places. Per a més informació podeu contactar amb el tècnic de discapacitats del districte, o bé a través del Programa de Temps i Qualitat de Vida.

Enllaç relacionat:

Fulletó informatiu del Programa Temps per Tu