Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Premi d’Art Brut “Agustí Semir i Conxa Millán” per a usuaris de serveis de salut mental

artbrut2014

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, la Fundació de Salut Mental CPB convoca el Premi Agustí de Sermir-Conxa Millán, que a partir d’enguany es coneixerà amb el nom: Premi d’Art Brut “Agustí Semir i Conxa Millán” coorganitzat entre Sant Pere Claver- Fundació Serveis Socials, Federació Salut Mental Catalunya i la Fundació Salut Mental CPB. Tres institucions que s’han unit per donar visibilitat a l’Art Brut.

El jurat, impulsat com sempre per Fernando Amat i America Sanchez, ha decidit que el tema del concurs sigui “Paisatge amb animal”, dibuixat amb bolígraf de color blau.

El concurs està obert a totes les persones usuàries dels serveis de salut mental, que podran presentar els seus treballs entre els dies 3 de març i 16 d’abril. Les obres seleccionades es mostrarn en l’exposició que el dia 30 de maig s’inaugurarà al Centre Cultural Albareda, sota el títol de “16 anys premiant l’art brut”. Aquell mateix dia es donarà a conéixer les obres guanyadores del premi a la Casa del Mar en un acte oficial.

Aquest iniciativa aplega 16 anys d’història i s’ha consolidat com una gran trobada del món de l’art i la salut mental del nostre país, alhora que fa un reconeixement a la figura d’Agustí de Semir.

Enllaços relacionats:

Fulletó informatiu del premi: bases i inscripcions.

Més informació sobre el Projecte l’Art Brut.