Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

L’Associació Salut Mental Ponent, premi “San Miguel i Lleida Solidaris”

PREMIS SAN MIGUEL 4

El paer en cap, Àngel Ros, i el director del centre productiu de Mahou San Miguel a Lleida, Manuel Heredia, van presidir el 12 de febrer el lliurament del premi del certamen “San Miguel i Lleida Solidaris”, que en la seva segona edició ha resultat guanyadora l’Associació Salut Mental Ponent entre les 19 propostes que es va presentar.

Aquest concurs és una iniciativa promoguda conjuntament per Cervesa San Miguel i l’Ajuntament de Lleida que pretén reconèixer la gran tasca social que realitzen les ONG’s de la ciutat. En aquesta segona edició, els organitzadors del certamen han distingit Salut Mental Ponent pel seu treball en la integració de persones amb trastorn mental mitjançant tres àrees principals: una xarxa d’assessorament i atenció familiar, una per afavorir la inserció laboral i una tercera via que promou mesures per a la rehabilitació social.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va felicitar Salut Mental Ponent per la seva intensa tasca des del 1993 i els va encoratjar a seguir treballant per la inserció laboral d’aquest col·lectiu. Per la seva banda, el director del centre productiu de Mahou San Miguel a Lleida, Manuel Heredia, va posar de relleu la satisfacció de l’empresa per poder col·laborar amb l’excel·lent tasca d’aquesta associació, sobretot en aquests moments de dificultats econòmiques, que és quan les empreses han de reforçar el seu compromís amb la societat.

En total, més d’un centenar de persones es beneficien actualment dels serveis d’aquesta associació amb més de 20 anys d’història, que amb aquest guardó ha aconseguit un nou impuls per als seus projectes gràcies als prop de 7.000 euros amb els quals està dotat el premi, que procedeixen dels beneficis obtinguts a la caseta de San Miguel durant la passada Fira de Sant Miquel.

Un total de 19 propostes s’han presentat a l’edició d’enguany que tenia tres eixos: foment de la inserció laboral en col·lectius amb dificultats, ajut a grups amb pocs recursos i suport a persones amb discapacitat.

Enllaç relacionat:

Web Associació Mental Ponent