Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Èxit de la primera formació del Programa Amb Experiència Pròpia

ambexpe

El Programa Amb Experiència Pròpia es porta a terme en tres de les quatre províncies catalanes, Barcelona, Lleida i Tarragona, i compta amb la participació d'associacions de salut mental del territori. La formació té dos objectius principals:

  • Donar a conèixer els drets de les persones amb discapacitat segons la Convenció de la ONU
  • Proporcionar elements útils als diferents grups Amb Experiència Pròpia per engegar una campanya de difusió a nivell local.

La finalitat és afavorir que les persones amb experiència pròpia en trastorn mental esdevinguin protagonistes en la lluita social pels seus drets.

En aquesta primera fase de formació del programa participen un total de 12 entitats i 53 persones amb problemes de salut mental. El balanç de l'experiència fins ara és molt positiu i des de la Federació Salut Mental esperem que ajudi a les persones amb trastorn mental no només a conèixer els seus drets sinó a canviar el seu rol dintre del moviment associatiu adquirint una posició més activa en la reivindicació dels seus drets i l’exercici de la seva ciutadania.
do my essay online
El projecte Amb Experiència Pròpia pretén generar espais que permetin augmentar e incorporar la participació de les persones amb trastorn mental al conjunt del moviment associatiu i fomentar el seu activisme com a subjectes influents en les polítiques públiques.

Enllaç relacionat:

Díptic Amb Experiència Pròpia per a les associacions (word)

765qwerty765