Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Doble celebració de l'Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre

terresebre

El passat diumenge dia 13 d’octubre va tenir lloc, la Celebració del Dia Mundial de la Salut Mental i el 15è aniversari de l'Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre. L’acte va estar organitzat per l’Associació, juntament amb la col·laboració i participació de la Fundació Pere Mata Terres de l´Ebre.
cheap antivirus software download
La jornada es va iniciar a les 11 del matí a la plaça del Cóc de Sant Carles de la Ràpita, on es van concentrar tots els participants. Des d´allí es va programar una marxa popular pels carrers del centre de la població, a les 12,30h va tenir lloc l’arribada al Pavelló Municipal. Durant la caminada ens van acompanyar les actuacions dels Gegants, l´Esbart Dansaire Rapitenc, Banda de Tambors i Cornetes de Sant Carles de la Ràpita.

A les 14 hores es va celebrar el Dinar Popular, on gràcies al servei de pescadors voluntaris va estar confeccionat el menú.
Seguidament es van portar a terme els parlaments polítics. Per finalitzar la jornada, van tenir lloc les actuacions interiors on ens van oferir, en primer lloc l´ Esbart Dansaire Rapitenc amb unes jotes on participaven els més petits de la colla. Desprès ens van oferir un espectacle amb diferents modalitats el grup de Jas Dansa.

Des de l'Associació organitzadora volen agrair a l’Ajuntament de la Ràpita, per haver facilitat tots els mitjans que es necessitaven per a dur a terme un acte com aquest. Agrair també  l’assistència a l’acte dels diferents representants dels Departaments de Terres de l’Ebre (Salut i Benestar Social i Família), Col·legi Oficial Psicòlegs de Catalunya (Tarragona), Ajuntament d’Amposta, Alcalde, Regidors/es de l’Ajuntament de la Ràpita, a totes les entitats que van participar en aquest acte i al públic en general. També agrair a l’Empresa Area De Guisona, que va aportar gratuïtament l’entremès dels 200 comensals.

765qwerty765