Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

L'Espanyol col·labora amb la Federació Salut Mental Catalunya i regala dues entrades per l’Espanyol-Atlético de Madrid

rcde

El RCD Espanyol de Barcelona col·labora amb la Federació Salut Mental Catalunya amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra oficialment avui dijous 10 d’octubre, i que culminarà amb la gran celebració de dissabte 12 d’octubre al Parc de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú.

El club blanc-i-blau regala dues entrades pel proper partit de l’equip a l’Estadi de Cornellà-El Prat, que serà dissabte 19 d’octubre a les 22:00 hores contra l’Atlético de Madrid. Les persones que vulguin participar en el sorteig de les localitats han de sumar-se a l’acció participativa del Dia Mundial de la Salut Mental: “Les butxaques de la salut mental”.

Per participar a l’acció de les butxaques s’ha de deixar un missatge al formulari creat per la Federació Salut Mental Catalunya, al qual es pot accedir a través del web www.salutmental.org, sobre els drets de les persones amb trastorn i de les seves famílies. Recordeu d’omplir els camps de nom, telèfon i correu electrònic per poder-nos posar en contacte amb el guanyador.

La participación en l’acció de les butxaques estarà oberta fins dimarts 15 d’octubre a les 23.59h i dimecres 16 es farà el sorteig i es donarà a conèixer el nom del guanyador de les dues entrades.

El RCD Espanyol i la Federació Salut Mental Catalunya inicien d’aquesta forma una col•laboració que s'ampliarà properament amb altres accions dintre del programa Esport i Salut, i altres projectes de la Federació.

Volem agrair la col•laboració de l’Espanyol per treballar juntament amb nosaltres en la millora de les condicions de vida de les persones amb trastorn mental i de les seves famílies.

Enllaç relacionat:

Acció sorteig entrades Espanyol-Atlético de Madrid: participa aquí

zp8497586rq