Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Àngels Gonyalons i Sergi López col·laboren en el Dia Mundial de la Salut Mental

angels_sergi

L‘actriu i cantant Àngels Gonyalons serà l’encarregada d’interpretar la cançó SMC (Salut Mental Catalunya), que serà un dels eixos centrals de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, que enguany es farà dissabte 12 d’octubre al Parc Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú. El manifest de la jornada anirà a càrrec de l’actor Sergi López que, com en el cas de Gonyalons, col·laboren desinteresadament amb la Federació Salut Mental Catalunya.

El Dia Mundial de la Salut Mental a Catalunya del 2013 ja té data i lloc. El proper dissabte 12 d’octubre esteu tots i totes convocats a Vilanova i la Geltrú a la celebració, un dia de festa, sensibilització i reivindicació, ple de sorpreses, perquè la salut mental torni a ser la protagonista.

Des de la Federació Salut Mental Catalunya i l’AFAMMG (Associació de Familiars i Afectats per Malaltia Mental del Garraf) ja estem treballant per la nova edició, que tindrà el lema ”Alternatives davant la crisi. El valor dels nostres drets”. Ara més que mai, treballem i celebrem-ho junts pels benestar de tots!

Programa (per confirmar):

 • 10.30-11.30 h. Arribada dels assistents en tren i autocar
 • 11.00-12.00 h. Pujada voluntària al tren d’Afevi. Actuació dels Falcons de Vilanova
 • 11.40 h. Sortida de la Batukada d’una zona propera al Parc
 • 11.55 h. Arribada de la Batukada a la part central del Parc i actuació final
 • 12.10 h. Final de la Batukada. Benvingudadel presentador. Manifest a càrrec de l’actor Sergi López
 • 12.20 h. Discursos dels representants institucionals
 • 13.00 h. Cançó SMC, cantada en directe per l’actriu i cantant Àngels Gonyalons. Al final llençada espectacular de confeti
 • 13.10 h. Organització per al dinar. Recollida del pícnic per part dels assistents. Dinar
 • 15.30 h. Actuació d’una coral
 • 16.00 h. Actuació de country
 • 16.30 h. Final festa