Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

La Federació se suma a les mostres de condol per la mort del doctor Josep Clusa

josep_clusa

En nom de la Junta Directiva i de l’equip professional de la Federació Salut Mental Catalunya i el col·lectiu que representem volem mostrar el nostre més sincer condol per la defunció del Dr. Josep Clusa el passat 22 d'agost. Volem manifestar el nostre profund agraïment pel conjunt de la seva tasca professional i personal en pro de la millora i de l’atenció a la salut mental a Catalunya.

Josep Clusa ha estat un referent de la salut mental al nostre país, una persona amb un gran compromís que ha desenvolupat un treball constant adreçat a l’atenció, la reflexió, la recerca i l’assoliment de millores en l’atenció i la defensa dels drets de les persones.

Darrerament vam tenir la gran satisfacció de comptar i compartir amb en el doctor Clusa alguns d’aquests espais com a membre del nostre consell assessor, on vam acabar de constatar el seu enorme interès i voluntat de treball, així com les seves valuoses aportacions.

Tots li estarem sempre molt agraïts.

zp8497586rq