Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Usuaris i professional, satisfets amb la qualitat dels serveis de salut mental a Navarra

osasunbidea

L'estudi del Servicio Navarro de Salud sobre la qualitat dels serveis de salut mental destaca que els usuaris i treballadors puntua amb una nota mitjana de 6,4. Entre els aspectes més destacats és l'accés als professional de l'àmbit de la salut mental.

Altres aspectes valorats satisfactòriament són:

  • el temps d'espera i la gestió de les llistes d'espera
  • l'efectitats i la capacitat de resolució a les demandes
  • la qualitat de les dades dels informes d'alta i derivació

L'estudi, que fa referència als anys 2011 i 2012, analitza les dades aportades per les fetes als 22 centres de la red de Salud Mental de Navarra, entre els professionals dels serveis i equips del procès assistencial, els usuaris i les seves famílies.

La qualitat en salut mental serà l'eix central en la Jornada que la Federació Salut Mental Catalunya farà el proper 15 de novembre al CaixaFòrum de Barcelona, sota el lema “Quin model en gestió en salut mental volem per a Catalunya?”.

Enllaç relacionat:

Notícia de l'estudi del servei de salut mental a Navarra

Jornada ”Quin model en gestió en salut mental volem per a Catalunya?”

zp8497586rq