Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

L'Associació Salut Mental Ponent celebra 20 anys amb un concurs de fotografia

SONY DSC

“20 anys de salut mental” premiarà les millors fotografies que mostrin una mirada positiva sobre salut mental: èxits, alegries, projectes… L'Associació Salut Mental Ponent celebra així els 20 anys de vida, amb un concurs destinat a fotògrafs profesionals i aficionats. Els treballs, un per participant, es poden enviar fins el 21 d'octubre, i el veredicte final es coneixerà el 28 d'octubre.

Les persones que vulguin participar han d'enviar un còpia impressa de la fotografia (13X18 cm) a l'associació i una còpia on line per correu electrònic a asm.concurs@gmail.com Les obres participants seran exposades a la web de Salut Mental Ponent i al sopar de celebració del 20è aniversari de l'entitat.

Enllaç relacionat:

Associació Salut Mental Ponent

zp8497586rq