Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

La Fundació Agrupació dóna suport al torneig de bàsquet inclusiu a l'Arc de Triomf

smc_esport

La Fundació Agrupació Mútua ha escollit el projecte “Bàsquet inclusiu: una experiència de contacte social en salut mental”, com un dels guanyadors de la “Convocatòria general d'ajuts a entitats de persones discapacitades” del 2013. La Fundació donarà suport econòmic al III Torneig 3×3 de bàsquet inclusiu, que es farà el dissabte 28 de setembre a l'Arc de Triomf de Barcelona. Alhora, es treballarà per donar continuïtat al projecte amb activitats estables relacionades amb el bàsquet i la salut mental durant tot l'any.

La Federació Salut Mental Catalunya treballa en la promoció de l'esport en el col·lectiu de persones amb problemes de salut mental, no només per a millorar el seu benestar físic, sinó també l'emocional i social, i facilitar la seva inclusió social, i evitar l'aïllament. El futbol, el bàsquet, el tennis i el senderisme són algunes de les modalitats del Programa Esport i Salut.

El torneig de bàsquet inclusiu arriba a la III edició després d'implicar en el programa a 12 serveis de salut mental de la província de Barcelona i més de 120 jugadors, i ho fa per primera vegada amb un escenari al carrer, al cèntric i popular Arc del Triomf de Barcelona. L'equip guanyador, a més, tindrà l'al·licient de jugar contra els veterans del Joventut de Barcelona, que com en altres ocasions, i tal com han fet també els veterans del Barça, han col·laborat amb el torneig.

Enllaços relacionats:

Programa Esport i Salut

Fundació Agrupació Mútua

III Torneig de bàsquet inclusiu

zp8497586rq