Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

La Cloenda de la Lliga de futbol sala acaba amb el triomf del Club Social Aixec1

la foto_baixa

El Pavelló Esportiu del Garraf (Vilanova i la Geltrú) va acollir dissabte 22 de juny de Cloenda de la setena edició de la Lliga de Clubs Socials de futbol sala, una de les principals activitats del Programa Esport i Salut de la Federació Salut Mental Catalunya. La festa va tancar una temporada amb 13 equips participants i més de 160 jugadors, no només dels serveis de salut mental sinó també externs, en la línia del caràcter inclusiu del torneig.

Es tracta que persones amb problemes de salut mental i altres jugadors sense cap mena de trastorn juguin plegats i comparteixin un espai i activitat conjunta, que facilita la inclusió comunitària de les persones dels Clubs Socials. El resultat, com s'acostuma a dir, va ser el de menys, però val a dir que el triomf final a la lliga va ser pel Club Social Aixec 1, que va derrotar 5-2 en la final jugada a la Cloenda de Vilanova a El Turó de Vilafranca.

En la final de consolació, el Tanit Gramenet va guanyar 4-1 al Club Social del Garraf. La Cloenda va incloure també un partit entre els jugadors més destacats de la lliga, l'entrega de trofeus, i un pica pica final, amb foto de grup inclosa.

Enllaços relacionats:

Àlbum fotografies Cloenda

Programa Esport i Salut

zp8497586rq