Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Taller per guanyar en autonomia de l'Associació Emilia

Taller_Autonomia_Emilia

Sembla que parlar d'autonomia en salut mental interessa, perquè el passat dia 24 d'abril, al Centre Cívic del Pati Llimona, l'Associació Emilia va realitzar un taller sobre aquest tema, amb gran afluència de públic.

Els participants van reflexionar en grup sobre el que obstaculitza i afavoreix l'autonomia. Professionals, persones amb malaltia i familiars van debatre i consensuar les seves idees per avançar en aquest terreny.
Aquesta és una tasca que hem de fer entre tots. Des Emilia pensem que és un treball a realitzar junts, perquè contemplar la realitat des de diferents perspectives i amb diferents mirades, ens facilitarà anar trobant les respostes per estar bé i millorar, creixent i actuant com a ciutadans de ple dret.

zp8497586rq