Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Roses per la salut mental a la diada de Sant Jordi

IMG_0391

La salut mental va tornar a ser-hi present en la celebració de Sant Jordi d'enguany, amb un gran número de taules i paradetes que les diferents entitats de la Federació Salut Mental Catalunya van organitzar a tot el territori. Com sempre, una organització va ser l'encarregada de representar la federació a l'acte institucional que es va fer al Palau de la Generalitat. L'honor va recaure en el Club Social La Muralla, que va rebre la visita en la seva paradeta del president català, Artur Mas.

Un altre exemple de la presència de la salut mental per Sant Jordi va ser l'acció de l'Associació de Familiars de Malalts de Salut Mental de les Terres de l'Ebre. L'AFMMTE va vendre flors, material escolar i com a novetat unes roses de gominola que van tenir una gran acceptació. Pots veure el vídeo en aquest enllaç.

zp8497586rq