Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Obertament rep el Premi de la Fundació Barcelonesa d'Amics del País

Premi Amics Pais Obertament

L'Associació de lluita contra l'estigma en salut mental Obertament ha estat reconeguda amb el Premi de la Fundació Barcelonesa d’Amics del País a una institució privada que treballa per a la integració social.

El passat 13 de març, aquesta entitat, de la qual forma part la Federació SMC, va rebre el guardó al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, en un acte presidit per l’alcalde de la ciutat, Xavier Trias, i el president de la Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País, Miquel Roca. La periodista Mònica Terribas va pronunciar una conferència sobre el paper de la societat civil.

El premi, valorat en 5.000 euros, va ser recollit pel president d'Obertament, Albert Ferrer, que va assistir a l'acte acompanyat per altres membres de la Junta, per l'equip tècnic i alguns activistes dels equips d'Obertament.

Els Premis de la Societat Econòmica Barcelonesa d'Amics del País (SEBAP), es convoquen anualment en reconeixement i suport a diferents iniciatives socials i que s'atorguen en diferents categories. Trias va destacar que en aquests moments de profunda crisi econòmica, “apostar pel talent de les persones és molt important”, i ha afegit que l'exemple dels guardonats demostra que el talent és “un valor molt preuat i un potencial de futur”.

zp8497586rq
zp8497586rq