Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

La Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental i la Federació SMC signen un conveni de col·laboració

Signatura

En el marc de la jornada sobre la prevenció del suïcidi, el passat 23 de novembre, el Dr. Diego Palao, president de la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental i Xavier Trabado, president de la Federació Salut Mental Catalunya, van signar un conveni amb l’objectiu d’establir un marc de relació operatiu com a punt inicial de col·laboració entre ambdues organitzacions.

Les dues entitats han acordat les següents línies d’acció:

- Col·laborar i promoure accions i propostes de treball conjunt en el disseny i implementació de línies de recerca que contribueixin a la millora de l’atenció de les persones amb problemes de salut mental.

- Col·laborar activament, de forma conjunta en el desenvolupament i la negociació de propostes i línies de treball amb les administracions públiques, adreçades a la millora en la rehabilitació de les persones amb problemes de salut mental.

-Promoure eines conjuntes de formació i capacitació que contribueixin a millorar l’atenció de les persones amb problemes de salut elaborant documents o realitzant activitats puntuals de forma conjunta.

- Treballar conjuntament per tal de promoure projectes i propostes d’intervenció adreçades a la disminució de l’estigma a una major sensibilització, contribuint a millorar i promoure la inserció social de les persones amb problemes de salut mental.

- Participar activament en les comissions, grups de treball i espais de representació que es considerin oportuns de les dues entitats, per tal de compartir criteris i consensuar propostes conjuntes, així com col·laboracions periòdiques dins el context del Consell Assessor de la Federació Salut Mental Catalunya, comptant amb l’expertesa dels coneixements professionals de la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental.

zp8497586rq